top of page
Lyssna på tidigare deltagare i Heidis kurser
Så här säger några tidigare kursdeltagare
 

”Heidi Andersen är en mycket kompetent , lyhörd och engagerad MBSR/CT-lärare med stor förmåga att förmedla sina stora kunskaper om mindfulness . Det märks i hennes undervisning att hon både har gedigen utbildning och långvarig egen erfarenhet av att praktisera det hon lär ut. Jag tog kursen -06 och rekommenderar den varmt”

-- Sofia Paulsson, leg läkare, Smärtkliniken, Södersjukhuset

 

“Bra innehåll med en väl avvägd blandning av teori och övningar. Heidi är kunnig, det märks att hon har lång erfarenhet.”

-- Kursdeltagare

 

“Jag är genomgående väldigt nöjd med kursen. Jag tycker att den gett mig inspiration och kunskap i en trygg miljö under god vägledning. Stor tack!”

-- Kursdeltagare

 

"Jag skulle vilja berätta om Mindfulness, som förändrat mitt liv fullständigt. För några år sedan var jag en sönderstressad, heltidsarbetande småbarnsmamma, som intensivt önskade en mer harmonisk tillvaro. Av en tillfällighet kom jag i kontakt med Mindfulness via en tidningsartikel, och började läsa mer om det, och så smått började jag även försöka meditera lite på egen hand. Jag kände direkt att detta var det verktyg som jag saknat i hela mitt liv, för att kunna komma vidare i mitt liv, och för att inte återigen fly, vilket jag tidigare gjort vid flera tillfällen.

Efter några års studerande och sökande på egen hand, läste jag boken “Mindfulness för föräldrar”, en fantastisk bok, med en hög igenkännandefaktor, som fick mig att ta steget att gå vidare på en 8-veckorskurs i Mindfulness för Heidi Andersen. Eftersom jag bor i Öregrund, så hade jag inte möjlighet att gå den ”vanliga” kursen där man träffas varje vecka under 8 veckor, istället gick jag en intensiv introduktionskurs på Idöborg, en ö i Stockholms skärgård. Och detta är det bästa jag gjort! Det har fullständigt förändrat mitt liv, som är helt annorlunda nu än för ett år sedan, och detta tack vare denna oerhört lättillgängliga och egentligen så enkla sätt att finna harmoni i tillvaron som Mindfulness innebär. Heidi Andersen är en oerhört professionell MBSR-instruktör (Mindful Based Stress Reduction) och jag känner ofta, att tänk om alla dessa människor, många av de kvinnor i min omgivning, fick möjlighet att uppleva detta, så många kvinnoliv vi skulle spara!
Jag var på en uppföljnings retreat för några veckor sedan, även denna gång på denna sagolikt vackra skärgårdsö Idöborg, och återigen slog det mig, att detta borde alla som vill få uppleva. Jag kan varmt rekommendera Heidi Andersens Minfulness meditation, som ett verktyg som förändrar livet!"

-- Deltagare i 8-veckorskurs och kurs i Gambia

 

“Heidi är jättetrevligt, lyhörd och kompetent. Hon kan prata runt mindfulness så att man förstår vad det handlar om.”

 

“Jag är jätteglad och tacksam för att jag valde att gå kursen. Heidi är fantastisk på att spegla kursdeltagares erfarenheter!”

 

Referenser & samarbetspartners

Heidi har genomfört ett stort antal föreläsningar på företag, organisationer och i kommuner. För referenser kontakta gärna tidigare uppdragsgivare, som bland annat innefattar Regeringskansliet, Sabbatsbergs sjukhus, Farsta Stad, Sundbybergs Stad, Svenska Kyrkan i Nacka, Kraft foods, Citibank, Vår Gård och 4Good i samband med Rädda Barnen.


Heidi har under de senaste åren medverkat i teve (TV4 Nyhetsmorgon), radio (P4 med Lotta Bromé) [och ett flertal tidningar. 2009 skrev Heidi tillsammans journalisten Anna-Maria Stawreberg boken Mindfulness för Föräldrar.


 

 

 

bottom of page