top of page

Stora Mindfulness & Compassion Kursen

 Skapa ett liv i balans och harmoni med en av

Sveriges mest erfarna mindfulness lärare!

En forskningsbaserad lärarledd online-kurs som varje vecka under 8-veckor "direktsänds" på internet. Du sitter på valfri plats och via din dator kan du se och kommunicera med instruktören och de andra deltagarna på kursen.

 

Grundkursen bygger på det ursprungligen MBSR kursprogram som grundaren av mindfulness,

Jon Kabat-Zinn, har utvecklat. Utbildningen är huvudsakligen upplevelsebaserad

men innehåller även teoretiska moment.

Det här innehåller kursen

En webbplattform med 8 kursdelar innehållande teori, övningar och guidade meditationer med tal och musik samt en pdf med hela kursen - allt material går att ladda ner och spara.
Fem live interaktiva webbsessioner med föreläsningar och möjlighet att ställa frågor.

Alla sessioner går att titta på i efterhand via en länk skickas ut.

  • Vad är mindfulness?

  • Mindfulness och den senaste hjärnforskningen – vad händer i hjärnan när vi praktiserar mindfulness?

  • Hur kan mindfulness användas mot stress, oro, sömnproblem?

  • Avslappningsträning, mental träning och medvetandeträning

  • Koncentration, fokus och impulskontroll

Jag gick från att känna ett tydligt motstånd till mindfulness och tänka att det inte är något för mig, till att se det som ett av mina viktigaste verktyg för hälsa. Nu förstår jag allvaret med stress ännu mer och har lärt mig att leda mig själv till stabilitet och självkänsla. Heidi utstrålar själv lugn, tålamod och väldigt mycket medkänsla, vilket underlättade min process enormt. Känner stor tacksamhet för kursen och henne!

Florence Reshdouni
"HEIDIS KURS VAR EN GAME CHANGER FÖR MIG!" 

Heidi är en mycket kompetent, lyhörd och engagerad lärare med stor förmåga att förmedla sina stora kunskaper om mindfulness. Det märks i hennes undervisning att hon både har gedigen utbildning och långvarig egen erfarenhet av att praktisera det hon lär ut. Jag rekommenderar kursen varmt.

Sofia Paulsson
"HEIDI ÄR EN MYCKET KOMPETENT, LYHÖRD OCH ENGAGERAD LÄRARE"
"JAG HAR VERKLIGEN FÅTT UTVECKLAS OCH REFLEKTERA I OCH MED HEIDIS KURS" 
Kim Schoultz

Har blivit mer medveten och tar bättre beslut idag. Heidi som kursledare är väldigt kompetent, lyhörd och hon får dig att utforska och reflektera under kursen. Det dök upp flera nya insikter under kursen. Vill du njuta mer, blir mer medveten om dina val, kunna hitta inre ro och kunna hitta dig själv så är detta kursen för dig.

"JAG ÄR TACKSAM" 
Katja Betmark

Jag är tacksam över att ha fått möjligheten att deltaga på Heidis grundkurs i mindfulness - stresshantering. Mitt liv har förändrats till ett mer positivt, närvarande och njutningsfullt liv tack vare de verktyg som jag fått lära mig under kursen. Heidi har en fantastisk förmåga att väcka lusten till att utvecklas som människa. Nu ser jag framemot fortsättningskursen.

Så här går kursen till

Hej!  Det är jag som är Heidi och leder kursen. Jag kommer att guida er steg för steg vid fem tillfällen via webben. Vid varje tillfälle föreläser jag och vi går igenom det som ni ska träna i varje steg. Ni får också möjlighet att ställa frågor eller ta upp andra saker med mig och gruppen. Ni når webbsessionerna via en länk som jag mejlar till er, det är väldigt enkelt och kräver ingen utrustning mer än en dator, mobil eller motsvarande. Jag finns även tillgänglig via e-post som stöd under hela kursens gång samt via en privat facebook sida för kursen, där både jag och alla som deltar i kursen kan göra inlägg. 


Alla webbsessioner spelas in, så alla detagare kan se dem igen. Efter varje webbsession får du en länk via mejl där du kan se inspelningen. Du behöver alltså inte vara med under sändningen, även om det rekommenderas, utan kan alltid titta på alla inspelningar i efterhand.


Till din hjälp har du en webbplattform där allt material finns samlat, teori, övningar och meditationer,  hela kursen och allt material går att ladda ner och spara.


Registrering stängd, väntelistan inför nästa kurtillfälle är öppen!


Kursen finns även som en självstudiekurs där du i egen takt kan gå igenom kursen, ladda ned allt material och se alla videoinspelningar om och om igen.

mcsignup
bottom of page