top of page

Inspired Life Masterclass

 

SKAPA VARAKTIG FÖRÄNDRING OCH NÅ DIN HÖGSTA POTENTIAL

Ett forskningsbaserat program som tar dig  förbi mentala hinder – till klarhet och växande!

Jag är intresserad

Har du upptäckt att meditation och mindfulness ger dig det stöd du behöver för att hantera en stressig vardag, men känner ändå att:

- du har svårt hittar balans i livet och tid för dig själv och dina drömmar?
 

- din strävan efter att försöka göra så mycket som möjligt, så bra som möjligt, har lämnat dig slutkörd, missnöjd och frustrerad?
 

- du planerar in tid för andra, som arbete, familj och vänner, men tar dig sällan tid till att planera och skapa det liv du själv vill ha?

Vem vill du vara?

Hur vill du leva ditt liv?

Hej! Jag heter Heidi...

Efter år av mindfulness och daglig meditation har mitt liv förändrats så mycket att det är svårt att känna igen personen jag var för många år sedan.

Jag är lugnare, mer fokuserad, så mycket snällare mot mig själv och har lärt mig att uppskatta och se den skönhet som gör att livet känns meningsfullt.

Under åren av mindfulness-tränande kände jag mig fortfarande frustrerad över att jag ständigt behövde påminna mig om att göra det jag visste var bra för mig och viktigt för att få det liv jag vill ha.

När livet började bli fullt av måsten eller intensivt på grund av ett arbetsprojekt, sjuka barn eller semester kom jag av mig, blev distraherad och glömde bort att ta hand om mig själv och ge tid till det som var riktigt viktigt för mig.

Känner du igen dig?

Jag hade redan ett intresse för hjärnan, varför vi fungerar som vi gör och hur vi skapar förändring som håller. Jag tog kurser och läste böcker om viljestyrka, motivationsteori och neurovetenskapen bakom glädje.

Kombinationen av den kunskapen och fördjupning i mindfulness var nyckeln till att bättre förstå varför jag hade svårt att förändra mina vanor och beteenden samt hur det påverkad min självbild.

Det revolutionerade mitt liv vilket gav mig tillgång till att skapa nya positiva vanor och bestående förändring som lett till att jag idag kan leva det liv jag vill leva.

Efter att ha lärt ut mindfulness och arbetat med andra i många år och tagit del av deras frustration över hur svårt det kan vara att byta och skapa nya vanor samt tankar, tog jag fram denna kurs.

Kursen lär ut praktiska verktyg som baserade på forskning om att skapa varaktig förändring som transformerar livet så vi kan använda kraften i mindfulness och nycklarna till ett varaktigt inspirerat meningsfullt liv.

Jag ser fram emot att träffa dig på resan till ett Inspired Life!

xo,

hedi-sign.png

Frigör dig från mentala hinder – kliv utanför din komfortzon. 

 Nå din högsta potential!

Ta mig till anmälan!

An Inspired Life 

The Inspired Life Masterclass är en äventyrlig upptäcktsresa där du både är forskare och föremålet det forskas på. Efter avslutad kurs kommer du ha den kunskap och de färdigheter du behöver för att kunna skapa det liv du drömmer om.

  • Hitta dina egen vision baserad på en tydligare förståelse av vad som är värdefullt för dig. 

  • Förändra ditt liv med nya effektiva och kraftfulla morgon rutiner.

  • Hitta ditt inre lugn och få en bättre relation till dig själv.

  • Sluta oroa dig i onödan och njut mer av enkla saker i vardagen liksom dina stora framgångar.

  • Öka din energi och livsglädje med hjälp av den senaste forskningen.

  • Få bättre balans i livet och mer tid för det som är viktigt på riktigt för dig.

  • Stärka din självkänsla och beslutsamhet så att tillfälliga motgångar inte kan hindra dig.

  • Hitta mod att prioritera och göra något stort för dig själv.

Att förändra sitt liv kan vara en riktigt utmaning och även skrämmande. När vi vågar gå emot invanda mönster, bryta andras begränsande uppfattningar om oss och, framförallt, utmana vår egen begränsande uppfattning om oss själva, då kan vi göra underverk! Eller uträtta mirakel!

Det är svårt att göra dessa förändringar. Och det är ännu svårare att göra dem på egen hand. Det absolut bästa verktyget för att skapa varaktig förändring för dig själv (visar forskningen) är att möta andra som vill samma sak! Därför är en grupp där alla har samma mål; att växa och förverkliga sina livsdrömmar, just det som kan behövas för att våga ta steget att göra det där du alltid drömt om! 

Tillsammans kommer vi att hitta nya vägar vi inte haft tillgång till tidigare!

Kursen har gett mig massor av viktiga verktyg som jag kommer ge mig själv lång tid framöver att smälta och arbeta med. Jag har vågat ta det där läskiga första steget och utmana mig själv i flera nya situationer.

"JAG HAR VÅGAT UTMANA MIG SJÄLV" 
Helena Blomqvist

Jag har påbörjat en förändring som jag vet kommer bestå med hjälp av verktyg till att sluta ge mig själv skulden för allt som inte blivit perfekt och gått exakt som jag eller någon annan vill. Jag är good enough och blomstrar i det! Jag försöker meditera varje dag, vara snäll mot mig själv och inte gå emot mig själv och mina värderingar som kursen hjälpt mig förtydliga. Heidi och kursen gav mig en “attitude of gratitude” - att inse hur mycket glädje som finns i mitt liv, att jag är omtyckt av andra!

Tove Nord
"DONE IS BETTER THAN PERFECT"
"JAG HITTADE MITT INRE LUGN & TRYGGHET" 
Stefan Trzeciak

Tack vare verktygen och nya perspektiv från kursen hittade jag en bättre relation till mig själv och förståelse av min kropps signaler. Det gav mig ett inre lugn, en trygghet med mig själv, och tillgång till mer energi och kraft. Med hjälp av ILM förbättrade jag min egen vision och en fick en tydligare förståelse för vad jag behöver, vilket gjorde att jag kunde förfina mina tidigare målsättningar och nå dem snabbare, redan innan kursens slut(!). Det dök upp flera nya insikter under kursen. Vill du njuta mer, blir mer medveten om dina val, kunna hitta inre ro och förverkliga dina mål så är detta kursen för dig.

Ella Hellgren
"MINA NYA MORGONRUTINER HAR FÖRÄNDRAT MITT LIV" 

Heidi är fantastiskt kunnig och delade med sig av massor av inspirerande kunskap, superintressant forskning och egna upplevelser. Förutom inspiration och kunskap har jag fått igång mina morgonrutiner vilket är helt fantastiskt och hjälper mig att hitta vad som är värdefullt för mig och vad jag vill fokusera på. 


MENTAL STYRKA & UTHÅLLIGHET 
FÖR POSITIV FÖRÄNDRING
 
 

Anmäl mig!

Dessa 6 steg till ett Inspired Life kommer vara din inspirations- och kunskapskälla på väg till din inre & yttre transformation:

Modul 1

Självmedvetenhet

Har du ritat din livskarta?

Att veta vad man vill är första steget till att nå målet. Vad vill du med ditt liv? Exakt vad vill du uppnå? Hur vill du leva om 1 år, 5 år, 10 år? Vem är du innerst inne, vilka är dina egna värderingar? (De som inte är andras, samhällets, konventionernas, släktens...)  
 
Hur ser din inre karta ut?

Det tar vi reda på i den första delen av kursen. Här lägger vi grunden för resten av kurstillfällena och för resten av ditt liv, så på många sätt är detta det viktigaste arbetet du kommer göra! Här hittar vi dina värderingar, dina mål och intentioner.
 
I modul 1 kommer du vägledas till att kunna klargöra vad du innerst inne vill och skapa din egen unika karta. Du kommer få olika redskap som hjälper dig på vägen.
 
Genom olika tester och uppgifter kommer ditt syfte med ditt liv att utkristalliseras.
 

Vi vet inte riktigt vad vi vill. Vi vet att vi inte är nöjda. Vi vet att vi vill något mer. Vi ser andra ha det vi vill ha. Vi vill att livet ska bli roligare, rikare, mer fyllt av kärlek och mening. Vi vet att vi har något större att bidra med, och vi känner att vi inte lever vår fulla potential. Allt detta arbetar vi tillsammans med under den första modulen!

Modul 2

Bli fri 

Det finns skäl till att du inte redan har allt du innerst inne längtar efter. Vi har alla någon form av rädsla eller motstånd som hindrar oss. I den här modulen lär vi oss hur vi tar oss förbi hindren genom att vända rädsla till mod och en positiv kraft. Självmedkänsla, empati och fullständigt accepterande är grunden till att bli vän med sig själv och bli fri från barriärer. 


Oavsett vad som sker, vilka framgångar du har, vilket mål du vill nå eller vilka misslyckanden du upplever, är mindfulness ett verktyg för att kunna möta livet som det är, utan dömande.

Här kommer vi att djupdyka i allt som mindfulness erbjuder, med sin forskningsbaserade metodik. 

 

En av övningarna är en meditation som handlar om känslan av att vara älskad och hur vi kan uppleva det oftare genom att rita om känslokartan i vårt huvud. 
 
Du kommer få lära dig om hur tigrar och apor kan vara till hjälp när du ser på ditt liv. Vad som händer i hjärnan när du kritiserar dig själv och hur du kan agera istället.

 

Du får med dig många hjälpsamma verktyg för att ta hand om ditt hjärta.

 

Närhet, tillit, självkänsla och gemenskap kommer att bli en större del av ditt liv från och med nu.

Modul 3

Ändra dina vanor

Motivation, viljestyrka och vanor är grundläggande för vår självkänsla och varje förändring, mål och dröm i vårt liv.

 

Det finns en biologiska faktorer som arbetar emot de flesta människors viljestyrka och håller dem fast i samma negativa beteende år efter år, trots att de vill ha något nytt.

I motsats till vad som ofta sägs, har brist på motivation ingenting att göra med varför det är svårt att förändra, utan det handlar mer om vanor, verktyg och inre system. Om du har kämpat med motivation kan denna enda insikt bokstavligen förändra ditt liv.

Här kommer vi att jobba med dina dagliga vanor och kraftfulla verktyg. Många blir förvånade över vilka resultat några små ändringar i dina vanor kan göra för dina stora livsmål. De flesta metoder för att nå våra mål misslyckas när dem missar att tar till vara kraften i vårt undermedvetna, och forskning har nu tagit fram verktyg så att göra så att dessa delar av vår hjärna hjälper istället av stjälper oss.

Vårt sinne, våra tankar och vår hjärna, påverkar varandra och vi kan påverka så att resultatet blir det vi vill.

Modul 4

Öka din energi

I den här modulen går vi igenom ett extremt kraftfullt visualiseringsverktyg som hjälper dig hitta ny energi, som väldigt många inte visste att de kunde få tillgång till. 

 

Men oavsett verktyg är grunden till din psykiska och fysiska energinivå fortfarande det du kan påverka mest. Vi tittar på hur du kan mångdubbla din energi på två veckor! 

Vi avslöjar sanningen bakom den enkla vetenskapen om varför det är så svårt att förändras, nå sina mål, och vad du kan göra åt det.

Om inte grunden i ditt liv – din kropp och hjärna – fungerar så fungerar inte du. Vi går igenom betydelsen av kost, motion, sömn och meditation. De fyra fundamentala pusselbitarna för ett växande expansivt liv fyllt av energi, lekfullhet, kreativitet och entusiasm!


Vi tittar också på vilken koppling glukos och dopamin har till motivation, och hur du kan påverka detta själv, samt på forskning bakom och verktyg för att ta fram motivation och dess olika aspekter. 

 

Dessutom får du förslag på hjälpsamma rutiner, som mirakelmorgnar.

Modul 5

Skapa meningsfullhet

När du inte vet var du vill, leder alla vägar dit!

 

Här pratar vi om hemligheten bakom att leva ett liv med mening och syfte. Om vad du behöver för att börja leva ett så inspirerat liv som möjligt. Det kanske rent av är något helt annant en vad du trodde...


När du vet vad du vill och vad som är meningsfullt för just dig, kan du skapa det autentiska liv du vet att du är värd att leva. Meningsfullhet är nyckeln till glädjen.

 

När vi lever från inspiration och hittar vårt eget sätt att skapa meningsfull förändring för oss själva, kan vi också påverka personer omkring oss och vår omvärld.

Våra relationer transformeras i takt med att vi förändras och får tillgång till en källa av mening och glädje.

Modul 6

Att leva inspirerat

Genom att öva oss på att integrera närvaro och mod att lyssna inåt, lär vi oss hur vi vi kan leva med tillit till livets förändringar. Och vi får tillgång till kreativitet när vi vågar vara i intim kontakt med vår livsenergi. Livet vill växa, förändras, skapas. 

Vi är kreativa varelser med en unik möjlighet att skapa vår egen värld och verklighet! Att leva kreativt och autentiskt skapar uthållighet, inre driv och förmåga att inte ge upp vid motgångar.

Att integrera din personliga karta i ditt liv är grunden till ett liv som blomstrar. Genom att öva uppskattning av allt vackert och spännande omkring oss och omfamna livet som det är, skapas glädje som inte är baserad på tillfälliga stunder, utan är ett djupare dynamiskt tillstånd.

Om kursen

Första kurstillfället är torsdagen den 11 mars, 19:00 via Zoom.

Kursen pågår under 3 månader med föreläsningar, presentationer (slides) coaching och Q&A via Zoom Varje vecka får ni hemläxa. Allt material som presenteras kan laddas ned och ses via en länk som skickas ut efter varje tillfälle till alla deltagare.

 

Vi utforskar genom teori, hemarbete från föregående vecka och en föreläsning då vi ses. Eget reflekterande och journal-antecknande är en viktig del av processen. Varje vecka finns det övningar, som mental träning, meditationer och mindfulness övningar, vilka vi också gör gemensamt när vi ses.

Vi kommer även att använda forsknings baserade brain wave entrainment meditationer, vilka 

kompletterar tysta meditationer för att lättare lära oss hitta till ett djupt meditativt tillstånd under meditationen och resten av dagen. 

 

Gruppen kommer bli ett stort stöd på upptäcktsresan som handlar om ditt liv. Det här är en resa som vi alla gör tillsammans för att stödja varandra i var och ens unika äventyr. 

Vi har vår egen privata Facebookgrupp där vi kan mötas dagligen för att få stöd av varandras vishet, samt bekräftelse i att även om detta är en utmaning så är det möjligt TILLSAMMANS.

 

Gruppen går hand-i-hand på upptäcktsresan där vi stödjer varandra i var och ens äventyr. Det här kan bli en av de viktigaste resorna du gör i ditt liv! 

Med hjälp av denna kurs, med mig som ledare och med dina kurskamrater som stöd, kommer du att kunna nå fram till ditt mest inspirerande och glädjefyllda liv, fyllt av möjligheter.

louisiana-heidi.png
ILM
Inspired Life Masterclass

  12990:- 9 990:- sek 

Eller dela upp betalningen:
3 x 3330:-
morre-christophe-121640-unsplash.jpg
ILM VIP 
Inspired Life Masterclass
+ 5 Privata coaching-sessioner med Heidi

25990:-  22 990:- sek

Eller dela upp betalningen:
3 x 7670:-
Sign-up
bottom of page